Mese de Birou

Showing all 3 results

masa birou emma 01 800x534

Masă birou Emma

Solicită Ofertă
birou maria

Masă birou Maria

Solicită Ofertă
masa birou sofia 02

Masă birou Sofia

Solicită Ofertă

Mese de birou în stil clasic și neoclasic

Mese de birou in stil clasic si neoclasic cu elemente din lemn masiv pentru a crea un spațiu de birou pentru acasă care combină caracterul și stilul cu funcția și scopul.

Mesele noastre de birou vă ajută să creați un spațiu de lucru bine organizat în orice cameră. Fie că vorbim despre o cameră de studiu ori despre o încăpere business/office în cadrul spațiului de afaceri, aceste mese de birou vă ajută să lucrați confortabil și eficient.

O masă de birou potrivită trebuie să ţină cont de înălţimea ta şi să fie adaptat nevoilor tale. În ceea ce priveşte compartimentarea, mesele de birou pe care le producem conțin spații de depozitare bine gândite.

Alegeți stilul care vă atrage cel mai mult și setați tonul biroului dumneavoastră. Puteți alege dintr-o gamă variată de culori sau o culoare personalizată, pentru a completa cu ușurință amenajarea biroului pe care vi-l doriți.

Dacă doriți un design personalizat echipa noastra de designeri si proiectanți vor întocmi un proiect care îmbină individualitatea dvs. cu creativitatea noastră pentru a crea un spatiu uimitoare care se adaptează la cerințele casei și biroului dvs.