MOBILĂ DE BUCĂTĂRIE

Bucătăria este spațiul în care pregătim mâncăruri delicioase, luam micul dejun sau savurăm o gustare târzie. Bucătăria conturează punctul gravitațional al oricărei case.

 

Materiale de înaltă calitate, combinate cu experiența noastră de mulți ani - așa creăm bucătării individuale la Nobilier, indiferent de buget și dimensiunea camerei, care sunt adaptate exact nevoilor dumneavoastră.

Mobilierul de bucătărie

Fie că vorbim despre spațiul în care pregătim mâncăruri delicioase, savurăm o gustare târzie sau micul dejun, conturează punctul gravitațional al oricărei case.

Gândite logic și pragmatic, prin natura lor compactă și totuși încăpatoare, bucătăriile necesită să posede calitatea de a înmagazina multe produse și instrumente fără a limita foarte mult spațiul de desfăsurare al activităților culinare.

Showing all 3 results

bucatarie emma 07

Bucătărie Emma

Categorii:
Solicită Ofertă
bucatarie maria maro 03

Bucătărie Maria

Categorii: ,
Solicită Ofertă
Bucatarie Roma compozitie.

Bucatarie Roma

Categorii:
Solicită Ofertă

Mobilă de bucătărie 

Mai mult decât oricare altă încăpere, bucătăria are un scop mult mai important ,având în vedere folosirea ei zilnica.  De aceea, în funcție de spațiul inedit al fiecărui client, ne mulăm și reușim sa individualizăm corpurile bucătăriei , în așa fel încât utilizarea ei sa fie cât mai ergonomică.

În același timp, opțiunea de a alege modelele diferite de bucătărie pe care le avem la dispoziție , împreună cu finisajele, pot schimba radical atmosfera , în funcție de dorințele dumneavoastră.

De exemplu,stilul clasic oferă blândețea liniilor cu eleganța și meticulozitatea sculpturilor atent lucrate, astfel încât redau acea atmosferă regală. Același stil clasic, îl putem transcende în total altă lume. Doar din finisajul final putem reda o culoare mai originala al lemnului , îl mângâiem în ulei de in si redăm acel aspect care ne întoarce mult în timp, la viața la țară.