Seturi mobilă de living

Nobilier oferă o dimensiune diferită seturilor sale de mese clasice prin design-urile sale, își transformă spațiile de locuit în spații decorative și de calitate. Seturi mobilă de living, este un segment destinat momentelor de relaxare, momentelor pe care le petreceți cu prietenii sau cu familia.

masa sofia 06

LIVING SOFIA

Setul sofia are calitatea de a se preta atât în decoruri clasice, cât și în cele cu tendințe eclectice.

Setul sofia are calitatea de a se preta atât în decoruri clasice, cât și în cele cu tendințe eclectice. Atitudinea impresionanta prin care se evidențiază acest living este conturată de abundența detaliilor sculpturale și aspectul distins al spatarelor înalte.

living prestige 03

LIVING PRESTIGE

Livingul Prestige se evidențiază prin clasă și rafinament.

Livingul Prestige se evidențiază prin clasă și rafinament. Variațiile geometrice ale detaliilor ornamentale conturează originalitatea estetică și abundența vizuală. Un ansamblu care inspiră la răsfăț.

masuta rapsodia 01

LIVING RAPSODIA

Familiaritatea este conceptul care definește acest living.

Familiaritatea este conceptul care definește acest living. Ideal pentru servirea băuturilor și gustarilor, efectul pe care îl inspiră setul Rapsodia, în oricare casă l-ai întalni, este sentimentul de "acasă".

fotoliu chesterfield 01

LIVING CHESTERFIELD

Stilul Chesterfield cuprinde în personalitatea sa renumele istoric care îl precede.

Stilul Chesterfield cuprinde în personalitatea sa renumele istoric care îl precede. Îmbrăcat integral în piele sau stofă de calitate, decorat cu nasturi adânci, setul se pretează oricărei întâlniri, fie de afaceri ori amicale, sau pur și simplu pentru un moment de respiro personal la cel mai ridicat nivel de eleganță.

masuta castelanii 01

LIVING CASTELANII

Livingul Castelanii este în esență definit de comoditate.

Livingul Castelanii este în esență definit de comoditate. Robustețea sa este direct proporțională cu nivelul de confort, oferindu-vă posibilitatea de a vă adânci nestingheriți în orice subiect de discuție.

Seturi mobilă de Living

Nobilier oferă o dimensiune diferită seturilor sale de mese clasice prin design-urile sale, își transformă spațiile de locuit în spații decorative și de calitate. Seturi mobilă de living, este un segment destinat momentelor de relaxare, momentelor pe care le petreceți cu prietenii sau cu familia.

Îmbinarea armonioasă a formelor rafinate și a materialelor de înaltă calitate specifice mobilierului realizat în stil clasic sunt mereu de actualitate și satisfac gusturile multor categorii de cumpărători.

Modelele noastre de seturi includ mai multe stiluri clasice și de lux, combinând visele și nevoile utilizatorului cu atingeri estetice. Cei care nu pot renunța la plăcerea mobilierului pentru colecțiile de living, pot testa seturile noastre clasice. Oferind mai mult spațiu pentru utilizatori, colecția de canapele din colțul Nobilier, oferă mai multe modele diferite. Când te întorci după o zi obositoare, poți să te răsplătești cu o suită de colț fabuloasă și să te relaxezi acasă.