Seturi mobilă de Living

MASA-SOFIA-06

LIVING SOFIA

Setul sofia are calitatea de a se preta atât în decoruri clasice, cât și în cele cu tendințe eclectice.

Setul sofia are calitatea de a se preta atât în decoruri clasice, cât și în cele cu tendințe eclectice. Atitudinea impresionanta prin care se evidențiază acest living este conturată de abundența detaliilor sculpturale și aspectul distins al spatarelor înalte.

LIVING-PRESTIGE-03

LIVING PRESTIGE

Livingul Prestige se evidențiază prin clasă și rafinament.

Livingul Prestige se evidențiază prin clasă și rafinament. Variațiile geometrice ale detaliilor ornamentale conturează originalitatea estetică și abundența vizuală. Un ansamblu care inspiră la răsfăț.

MĂSUȚĂ-RAPSODIA-01

LIVING RAPSODIA

Familiaritatea este conceptul care definește acest living.

Familiaritatea este conceptul care definește acest living. Ideal pentru servirea băuturilor și gustarilor, efectul pe care îl inspiră setul Rapsodia, în oricare casă l-ai întalni, este sentimentul de "acasă".

FOTOLIU-CHESTERFIELD-01

LIVING CHESTERFIELD

Stilul Chesterfield cuprinde în personalitatea sa renumele istoric care îl precede.

Stilul Chesterfield cuprinde în personalitatea sa renumele istoric care îl precede. Îmbrăcat integral în piele sau stofă de calitate, decorat cu nasturi adânci, setul se pretează oricărei întâlniri, fie de afaceri ori amicale, sau pur și simplu pentru un moment de respiro personal la cel mai ridicat nivel de eleganță.

MĂSUȚĂ-CASTELANII-01

LIVING CASTELANII

Livingul Castelanii este în esență definit de comoditate.

Livingul Castelanii este în esență definit de comoditate. Robustețea sa este direct proporțională cu nivelul de confort, oferindu-vă posibilitatea de a vă adânci nestingheriți în orice subiect de discuție.

Seturi mobilă de Living este un segment destinat momentelor de relaxare, momentelor pe care le petreceți cu prietenii sau cu familia. De aceea este important ca aceasta încăpere să reflecte stilul și să împlinească nevoile dumneavoastra de destindere.