Seturi Mobilă de Dormitor

Seturi Mobilă de Dormitor asigură intimitatea acestui spațiu personal. Fie că e vorba de relaxare după o zi aglomerată sau de odihnă după o lungă săptămână, patul încapator te va îmbrățișa cu caldură, toaleta îți va ține companie în fața oglinzii iar cartea îți va surâde de pe colțul noptierei, grijile și oboseala se dispersează.

PAT-PRIMAVERA-01

Dormitor Primavera

Un dormitor care se inspiră din stilul mediteranian, pictat manual.

Dormitor luminos destinat prin definiție cuplurilor. Liniile simple învăluie prin rotunjire formele mobilierului, încurajate de elementele estetice romantice prin discreție și delicatețe iar pictura florala îți inspiră, în fiecare dimineață insorită, zâmbete.

PAT-SOFIA-I-04

Dormitor Sofia I

Setul sofia are calitatea de a se preta atât în decoruri clasice, cât și în cele cu tendințe eclectice.

Dormitor clasic cu tendințe eclectice, ieșind in evidență prin arhitectonică și simetrie. Elementele structurale și decorative, care îmbracă acest mobilier, atestă eleganța acestuia.

NOPTIERĂ-SOFIA-II-01

Dormitor Sofia II

Setul sofia are calitatea de a se preta atât în decoruri clasice, cât și în cele cu tendințe eclectice.

Dormitor clasic cu tendințe eclectice, ieșind in evidență prin arhitectonică și simetrie. Elementele structurale și decorative, care îmbracă acest mobilier, atestă eleganța acestuia.

NOPTIERĂ-PRESTIGE-01

Dormitor Prestige

Numele în sine descrie cel mai bine ideea pe care o inspiră acest mobilier. Elegant și maiestuos fără nicio reținere, Prestige îndraznește să transpună temporal în altă epoca. La origine, cuvântul “prestige” însemna  “iluzie” sau “farmec”, un anumite aspect sau obiect care fermeca privitorul.

PAT-PHILIPPE-01

Dormitor Philippe

Liniile simple și detaliile discrete recomandă acest dormitor celor care preferă confort și pragmatism mai presus de estetic.

Dormitorul Philippe imprimă camerei aerul burghez al unui mobilier elegant și în același timp lipsit de elemente decorative minuțioase. Pe lângă eleganță, confortul și pragmatismul au reprezentat ideile principale care s-au urmarit în conceperea acestui set.

NOPTIERĂ-FRANCESCA-01

Dormitor Francesca

Variantă romanțată a dormitorului Philippe, Francesca păstrează același confort, adăugând o notă elegantă prin detalii subtile.

Acest set reprezintă o variantă mai deschisă și mai bogată decorativ a dormitorului Philippe. Diferența este discretă, fară a perisa scopul conceptului original, de a insufla confort și pragmatism.

DORMITOR-FRANCESCA-TINERET-01

Dormitor Francesca Tineret

Cameră mixtă pentru tineri, ce urmărește să armonizeze îmbinarea dintre dormitor și birou.

O nouă adiție colecției noastre, acest mobilier este destinat camerelor mixte pentru tineri, îmbinănd cu succes biroul cu dormitorul. Specific conceptului original, confortul și pragmatismul reprezintă, de semenea, scopul final și al acestui set.

DORMITOR-DONATELLO-01

Dormitor Donatello

Variantă simplificată a mobilierului neoclasic, lipsită de estetica renașcentistă, pretează mobilierul Donatello pentru contemporaneitate.

Nu este de mirare faptul că, în decursul anilor, setul Donatello s-a evidențiat ca fiind una dintre principalele alegeri ale clienților noștrii. Modul în care a fost conceput acest dormitor se pretează universal gusturilor cunoscătorilor și celor care apreciază eleganța mobilierului clasic.