Seturi Mobilă de Sufragerie

Seturi Mobilă de Sufragerie pentru mese de neuitat

Mâncarea bună aduce întotdeauna oamenii împreună. Un set de mobilă de sufragerie ajută, de asemenea.

Selecția de mobilă de sufragerie marca Nobilier include mese rotunde mici pentru mic dejun în familie, mese extensibile si mese fixe, bufete, comode cu sertare, scaune si altele.

Seturi Mobilă de Sufragerie care redau ambianța necesară întrunirilor numeroase și a meselor în familie. Îmbinarea dintre clasic, eleganță, confort și lumina specifică care se răsfrange prin ferestrele largi conturează căldura primitoare care învăluie timpul îndelungat petrecut alături de cei dragi.

Găzduiți urmatorul dineu cu unul dintre seturile noastre de mobilă in stil clasic.

VITRINĂ-VICTORIA-01

SUFRAGERIE VICTORIA

sufrageria Victoria aduce un aer proaspăt impresionând prin abundența eleganței.

Cel mai nou set din serie, sufrageria Victoria aduce un aer proaspăt impresionând prin abundența eleganței cu care detaliile estetice consolidează aerul maiestos al mobilierului robust.

SUFRAGERIE-SOFIA-04

SUFRAGERIE SOFIA

Setul Sofia se remarcă prin îmbinarea plăcută dintre elementele robuste și cele delicate.

Setul Sofia se remarcă prin îmbinarea plăcută dintre elementele robuste și cele delicate. Întreaga colecție Sofia are în componență mobilier care se poate adapta chiar și în decoruri mai puțin clasice.

SUFRAGERIE-PRESTIGE-02

SUFRAGERIE PRESTIGE

Mobilierul Prestige insuflă strălucirea armoniei nobiliare.

Mobilierul Prestige insuflă strălucirea armoniei nobiliare. Înrămat și împodobit sculptural grandios, completat cu rafinament prin finisaj și intarsii, acest set se va remarca în cele mai distinse încăperi.

SUFRAGERIE-DONATELLO-02

SUFRAGERIE DONATELLO

Alegerea cea mai simpatizată de către clienții noștri.

Alegerea cea mai simpatizată de către clienții noștri, setul Donatello ofera cea mai completă gamă de elemente de mobilier pentru sufragerie și nu în ultimul rând, calitatea și atenția investită în cea mai durabilă colecție din oferta noastră.

SUFRAGERIE-MARIA-02

SUFRAGERIE MARIA

Sufrageria Maria excelează prin însăși eleganța redată de estetica placută și liniile simple.

Sufrageria Maria excelează prin însăși eleganța redată de estetica placută și liniile simple. Împreună cu bucătăria din aceeași colecție, crează o continuitate și un aer de familiar oricarei case.