Mobilă de Sufragerie Victoria

Mobilă de Sufragerie Victoria, mobilier robust cu un aer maiestos.

Mobila de sufragerie Victoria, a fost produsă cu măiestrie prin utilizarea materialelor nobile și lemnului masiv fin lucrat,finisat artistic. Setul va fi centrul atenției oaspeților dvs. prin motivele lui unice de sculptură în lemn. Utilizarea confortabilă și poziția elegantă care atrage toate privirile, a fost produsă printr-o lucrare manuală din lemn natural. Avem permanent în vedere o măsură proporțională și micile detalii care oferă acestei colecții rafinament și valoare.

Detaliile estetice ale mobilierului grandios.

Adresându-se încăperilor cu o cromatică adecvată mobilei vă oferim masa dreptunghiulară în stil clasic dotată cu scaune căptușite și țesături brodate.Bufetul,consola și rama de oglindă îmbogățite cu inserții ornamentale cu tente florale cu patină aurie care sunt notabile și pentru caracteristicile lor ergonomice.

Potrivirea perfectă a mesei și scaunului de luat masa acceptă o poziție ergonomică de șezut, în timp ce vitrina impunătoare și volumul interior mare al consolei vă oferă posibilitatea de a găzdui toate seturile dvs. de sufragerie pe care le veți expune sau întreține.