Mobilă de Sufragerie Prestige

Mobilă de Sufragerie Prestige,un set de mobilă de lux.

Acest set de mobilă de sufragerie reprezintă cea mai elegantă formă de răsfăț pe care o poți atribui casei tale. Vă va oferi un alt prestigiu pentru a captiva atenția oaspeților dvs. Setul de sufragerie are la dispoziție două tipuri de vitrine Prestige,bufet, pendulul cu ceas,o masă dreptunghiulară cu 6 scaune,comoda plasmă și rama cu oglindă.

La Nobilier, sala de mese este în totalitate o manoperă din lemn natural,sculptată manual care vă va duce într-o lume privilegiată. Unitatea de perete deschis va fi alegerea perfectă pentru utilizatorii care doresc o sală de mese în holurile lor cu TV cu un design clasic.

Mobila de Sufragerie Prestige, o extravaganță în stilul Louis al XIV-lea impune prestanta, mai potrivită camerelor impunătoare decât locuințelor familiare. Culorile sunt îndrăznețe, cornișele seamănă cu majuscule romane, în timp ce mesele sunt susținute de coloane masive sau stâlpi. Meșterii noștri au decorat mobilierul cu motive precum suluri, frunze grele, imbricări în formă de lac și înflorate cu flori în relief mare.